Уламжлалт банштай шөл

2019 оны 10-р сарын 16 өдөр, 14 цаг 00 минутад нийтэлсэн (Сэтгэгдэл үлдээх )
bans-447x335

Махтай шөл 1,5 л
Үхрийн мах 150 гр
Бөөрөнхий сонгино 1 ш
Цөцгийн тос 10 гр
Ус 3 хоолны халбага
Гурил 150 гр
Давс, повоор бага зэрэг
Өндөг 1 ш

Хийх арга:

  1. Тунгалаг шөл бэлтгэж үхрийн махаа зөөлөртөл чанаж болгоно. Махыг бөөрөнхий сонгинотой машиндана. Машиндасан  махыг давс, нунтаг повоор, цөцгийн тос шөл эсвэл усаар амтлан найрууж шанз бэлтгэнэ.
  2. Өндөг давстай усаар гурил зуурч нухан 35 минут амраана. Гурилнаас ижилхэн хэмжээтэй тасалж, хавтгайлан шанзыг боож банш бэлдэнэ.
  3. Давстай буцламгай усанд баншаа үйж, 7-10 минут чанаж болгоно. Тунгалаг шөлийг банштай таваглаж,хигсэн яншуй эсвэл ногоон сонгино цацаж олгоно.

Танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Баярлалаа

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд ОНЦЛОХ.МН хариуцлага хүлээхгүй болно. ОНЦЛОХ.МН сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Сэтгэгдэл үлдээх