Хамгийн амттай кофе хэрхэн бэлтгэх вэ

2017 оны 09-р сарын 04 өдөр, 13 цаг 02 минутад нийтэлсэн (Сэтгэгдэл үлдээх )
kope

Манайхан халбага чихэр, халбага кофег аяга халуун ус руу хийгээд кофе бэлэн боллоо гэж боддог нь эндvvрэл юм. Хэчнээн олон янзаар, ямар сайхан кофе бэлтгэж болдог гэж санана. Тэднээс заримыг нь Танд сонирхуулъя.

Нимбэгтэй кофе: 100 гр єтгєн чихэрлэг кофег єндєр шилэн аяганд хийгээд зvсэм нимбэг, 2-3 ширхэг нунтаглаагvй кофены vрийг сахарын пудртэй дээрээс нь нэм.

Африк кофе: 100 гр усан дээр цайны халбага кофе нэмээд, хагас халбага нунтаг какао, чихэр, ямар нэг жимсний хальс хийгээд буцалга. Халуунаар нь уухад гайхалтай тансаг мэдрэмж тєрдєг аж.

Бразил маягийн кофе: Хавтгай шоколадны талыг vйрvvлэгчээр vрээд нунтаг кофендоо нэм. Ингээд аяга халуун сvv дээрээс нь хийж дvvргээд сайтар хутгаарай. Уухын ємнє халбага цєцгийн тос хийхээ мартуузай.

Хар кофе: Хар кофег бэлтгэнэ. Бvтэн хагас цайны халбага кофег стакан усанд бодож бэлтгэнэ. Кофегоо хvйтэн усанд хийж буцалгана. Кофены амтыг тодотгохын тулд чимх давс, какао нэмнэ.

Варшав кофе: 50 гр халуун хар кофенд аягыг дvvртэл халуун сvv нэмж, элсэн чихрээр амтална. Буцалгаад хєєсєртєл нь хутгана.

Холимог кофе: Орц: Хагас литр халуун сvv, 3/8 литр хар кофе, элсэн чихэр.
Хийх арга: Хоёр ундааг хооронд нь холиод амтална.

Зайрмагтай кофе: 
Орц: Хагас литр хар кофе, хоёр ширхэг цєцгийтэй зайрмаг, хутгаж хєєсрvvлсэн цєцгий эсвэл крем.
Хийх арга: Кофег дєрвєн стаканд аягалан дээрээс нь зайрмагаа хийж цєцгий, кремээр бvрнэ. Гуурсаар ууна.

Танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Баярлалаа

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд ОНЦЛОХ.МН хариуцлага хүлээхгүй болно. ОНЦЛОХ.МН сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Сэтгэгдэл үлдээх